+387 51 586 094 office@antenal.ba

Kako se postaje lovac? Uz HIKMICRO-ve proizvode vrlo lako i jednostavno. Sa termovizijskim rešenjima kao što su FALCON, ručna termalna monokularna kamera i  GRYPHON koji kombinuje termoviziju i tehnologiju noćnog vida lovci mogu brzo i lako da otkriju i lociraju metu. A kada je tako onda su pogodak i ulov gotovo zagarantovani.

HIKMICRO je još jednom opravdao svoju svrhu. Pomogao je lovcima da na pravi način odgovore svim izazovima svoje pasije i da jasno identifikuju mete i poboljšaju efikasnost u svakom smislu. To nije lovačka priča nego potreba. Reč je o poslednjim tehnološkim inovacijama koja nude brojna rešenja lovcima. Tako FALCON kamera ima veću osetljivost i optiku sa većim otvorom blende i senzorom visoke definicije pa pruža detaljne informacije o slikama visokog kontrasta u svim vremenskim uslovima. To joj omogućuje vrhunski termalni senzor od 12 mm i maksimalna rezolucija od 640k512 piksela koji garantuju veoma oštre i kontrastne termalne slike. Pored toga poboljšanje sočiva od 19 odsto pomaže kameri da uhvati više infracrvenog zračenja za jasnije slike.

S druge strane, GRYPHON predstavlja rešenje za višestruku upotrebu skreniranju i nadzoru,lovačkim avanturama i policijskim operacijama.Kompaktan ručni uređaj. Ova serija podiže termalne monokulare na potpuno novi nivo. Poseduje daljinomer,6 paleta boja uključujući fuziju slike kao i sistem za laku promenu baterije.

I FALCON i GRYPHON mogu da donesu impresivne detalje i ultra jasne slike čak i u najnepovoljnijim vremenskim uslovima zahvaljujući izuzetno visokoj toplotnoj osetljivosti koju je omogućio HIKMICRO.

Međutim, HIKMICRO na tome ne planira da stane već ulaže više od 15 odsto svojih godišnjih prihoda u istraživanje i razvoj, a ima i kompletan interni sistem projektovanja i proizvodnje uz pomoć kojeg će nastaviti da razvija nove proizvode kako bi privukao što više novih korisnika.

Takođe, HIKMICRO ima veoma razgranate kanale komunikacije sa svojim klijentima: od pozivnog centra, preko e-pošte, aplikacije HIKMICRO Sight APP do zvanične veb stranice i društvenih mreža.

Pored toga, brend nudi korisničku podršku preko HIKMICRO lokalnih RMA centara i ovlašćenih partnera koji pokrivaju više od 70 država.

Inače, korisnici imaju garanciju od godinu dana za baterije, tri godine za uređaje, a 10 godina za senzore.